Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautuminen

Kuinka voin ilmoittautua kilpailuun?

Rekisteröidyt näillä sivuilla (tässä suora linkki). Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran Ylläs-Leville, La Venostalle, Kaiser Maximilian Laufille tai Toblach-Cortinalle, sinun on luotava käyttäjätili. Sinun on täytettävä henkilökohtaiset tietosi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana. Kun olet toimittanut tietosi, saat vahvistussähköpostiviestin, jonka jälkeen voit kirjautua tilillesi ja rekisteröityä kilpailuihin.

Miksi minun on luotava käyttäjätili ilmoittautuakseni kilpailuun?

Luomalla käyttäjätilin pystyt hallitsemaan rekisteröintejäsi ja seuraamaan osallistumishistoriaasi. Voit esimerkiksi muuttaa yhteystietojasi, aloittaa ryhmän, lisätä lisäpalveluita ja siirtää lähtötiedot toiselle.

Voinko maksaa ilmoittautumisen liikunta – tai virikeseteleillä?
Kansainvälinen ilmoittautumisjärjestelmä ei hyväksy liikunta – tai virikeseteleitä maksutavaksi.

Miksi minun pitää luoda käyttäjätili jos haluan ilmoittautua kisaan?
Käyttäjätilin luotuasi, pystymme hallinnoimaan ilmoittautumistasi ja pitämään kirjaa osallistumisestasi. Voit esimerkiksi vaihtaa yhteistietojasi, luoda ryhmän, lisätä palveluita ja siirtää ilmoittautumisesi toiselle henkilölle.

Olen unohtanut salasanani, mitä teen?
Mene ilmoittautumissivulle ja paina ”Unohditko salasanasi?”. Kirjoita sähköpostisi ja uusi salasana lähetetään sinulle meilitse. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään käyttäen uutta salasanaa.

En saanut ilmoittautumisvahvistusta sähköpostiini, mitä teen?
Olen hyvä ja katso roskapostisi, joskus vahvistus saattaa päätyä sinne. Jos et edelleen löydä vahvistusta, ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de.

Olen ilmoittautunut 70km matkalle, voinko vaihtaa sen 55km matkalle?
Tämä on mahdollista 30.3.2020 klo 23.59 asti JOS kisanumeroita on vielä jäljellä 55km matkalle. Sarjan vaihto ei maksa ylimääräistä, mutta emme hyvitä hintaeroa sarjojen välillä. Ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua sarjan vaihdossa.

Olen ilmoittautunut 55km matkalle, voinko vaihtaa sen 70km matkalle?
Tämä on mahdollista 30.3.2020 klo 23.59 asti JOS kisanumeroita on vielä jäljellä 70km matkalle. Sarjan vaihdon maksu on 25€. Ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua sarjan vaihdossa.

Haluaisin apua ilmoittautumisessa tai sarjan vaihdossa, kehen olen yhteydessä?
Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa tai sarjan vaihdossa, ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua.

Mihin käytätte henkilökohtaisia tietojani?
Lue tietosuojakäytäntömme tästä http://yllaslevi.com/en/news/privacy-policy/.

Jos haluan, että poistatte henkilökohtaiset tietoni ja käyttäjätilini, mitä teen?
Ota yhteyttä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua.