Varaa majoitus ajoissa

Voit valita majoituksen Visma Ski Classics Ylläs-Levi -tapahtumaan Ylläksen tai Levin laajoista vaihtoehdoista.

Majoitus Ylläksellä

Ylläksellä on yli 23 000 vuodepaikan laaja majoitusvalikoima. Tutustu tarkemmin majoitusvaihtoehtoihin ja varaustietoihin alta olevista vaihtoehdoista.

Ylläksen Matkailu Oy

Ylläksen kattavin vuokrattavien lomamökkien, huviloiden ja huoneistojen keskusvaraamo.

Destination Lapland

Ylläksen alueen keskusvaraamo vuokraa tasokkaita mökkejä Ylläksen molemmissa kylissä Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä.

YllasChalets.net

Korkealuokkaiset ja täydellisesti varustellut lomahuoneistot Ylläksen rinteessä. Vaihtoehtoja yksiöistä jopa seitsemän hengen kolmioihin.

Yllakselle.com

Laadukas valikoima yksilöllisiä ja hyvin varusteltuja vuokramökkejä ja -huoneistoja Sport Resort Ylläksen alueella gondolihissin lähellä.

Lapland Hotels

Lapland Hotel Saagaa kutsutaan yhdeksi Lapin monipuolisimmista hotelleista, sillä se yhdistää upeat näköalat ja monipuoliset majoitusvaihtoehdot loistavaan sijaintiin Ylläsjärven hiihtokeskuksessa, Ylläs-Levi -hiihdon lähtöpaikassa!

Lapland Hotel Äkäshotelli tarjoaa kaikkea hyvään oloon, aktiiviseen lomaan ja kokoukseen Äkäslompolon aidossa kylätunnelmassa.

Lapland Hotel Ylläskaltio on rauhallinen vaihtoehto majoittumiseen ja viihtymiseen Ylläksen upeiden maisemien ja harrastusmahdollisuuksien juurella.

Lisää vaihtoehtoja löydät osoitteesta www.yllas.fi/majoitus

Majoitus Levillä

Majoituksen varaaminen Ylläs-Levi 70 km tai Ylläs-Levi 55 km -tapahtumiin onnistuu helposti Levin Keskusvaraamon kautta. Lähes 25 000 vuodepaikkaa, vaihtoehtoina on esimerkiksi erilaisia mökkejä, hotelleja ja huoneistohotelleja tarpeenne mukaan. Useissa majoituskohteissa on varasto- ja huoltotilaa omille suksille. Tulitpa yksin tai ryhmässä, löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Levin monista hotellivaihtoehdoista. Se onnistuu helposti Levin Matkakaupasta.

Vaihtoehtoja löydät osoitteesta www.levi.fi.

Majoitustiedustelut ja -varaukset myös sähköpostilla levi@levi.fi tai puhelimella 016 639 3300.