Yleiset ehdot kaikille W-tapahtumiin osallistuville

Seuraavien tapahtumasääntöjen ja -ohjeiden tarkoituksena on tukea suuren tapahtuman tuottamisesta ja johtamisesta, auttaa kaikkien osallistujien turvallisuuden varmistamisessa, täyttää paikallishallinnon vaatimukset ja noudattaa Suomen hiihtoliiton ja Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) sääntöjä.

Osallistumismaksuja ei palauteta, ja organisaatiolla on oikeus evätä osallistuminen kenelle tahansa, joka ilmoittaa ilmoittautumislomakkeessaan vääriä tietoja, ei suorita vaadittua maksua tai muulla tavoin ei täytä ilmoitettuja osallistumisvaatimuksia. Rekisteröityessä tapahtumaan hyväksyt nämä yleiset ehdot ja tietosuojakäytäntömme. Lue ne huolellisesti.

ILMOITTAUTUMINEN
Kun olet täyttänyt tietosi online-rekisteröinnissä, ilmoittautuminen on valmis.

Online-ilmoittautuminen
Verkkoilmoittautuminen on avoinna ennen tapahtumaa tiistaihin asti.

Jälki-ilmoittautuminen
Jälki-ilmoittautumiset voidaan tehdä kilpailutoimistossa päivää ennen tapahtumaa ja tapahtumapäivän aamuna. Tarkista ajat tapahtuman verkkosivustolta.

Osallistujien enimmäismäärä
Tapahtumaan voidaan määrittää maksimiosallistujaluku. Jos osallistujien enimmäismäärä saavutetaan, verkkoilmoittautuminen saattaa sulkeutua ennakoitua aikaisemmin ja jälki-ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Vähimmäisikä
Jos haluat osallistua tapahtumaan, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tapahtumapäivänä. Joissakin tapahtumissa on mahdollista osallistua alle 18-vuotiaana, jos erityisvaatimukset täyttyvät. Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia tapahtuman sähköpostiosoitteeseen, joka on tämän sivun lopussa.

Lähtöryhmä
Verkkoilmoittautumisen aikana voi olla mahdollisuus valita lähtöryhmä. Osallistujan on arvioitava oma suoritustasonsa ja valittava vastaava lähtöryhmä. Tämän lisäksi järjestäjä voi hallinnoida Ski Classics Rankingia pitkän matkan hiihdossa ja siirtää osallistuja toiseen lähtöryhmään. Tällöin osallistujalle ilmoitetaan siirrosta sähköpostitse vähintään kaksi päivää ennen tapahtuman päivämäärää.

Eliitti – starttiryhmä
Joissakin tapahtumissa voi olla mahdollista hakea lähtöpaikkaa Eliitti – starttiryhmästä. Eliitti- starttiryhmä on tarkoitettu Ski Classics Pro Team -hiihtäjille ja Eliitti-hiihtäjille. Jos olet Ski Classics Pro Team -hiihtäjä tai pidät itseäsi Eliitti-hiihtäjänä, voit pyytää pääsyä eliittiryhmään ilmoittamalla FIS-koodisi online-rekisteröintiprosessin aikana. Järjestelytoimikunta käsittelee kaikki eliittiryhmäpyynnöt ja myöntää pääsyn hiihtäjille, jotka kuuluvat Eliitti-starttiryhmään.

Lääkärintodistus vain italialaisille Italian tapahtumissa
Jokainen Italian kansalainen ilmoittaa, että hänellä on voimassa oleva lääkärintodistus sääntöjen mukaisesti. Tämä lääkärintodistus on ladattava ilmoittautumisprosessin aikana tai toimitettava paperiversiona kilpailutoimistoon viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä. Todistusta ei voida näyttää vain kilpailutoimistossa. Paperikopio on toimitettava, eikä sitä palauteta osallistujalle kilpailun jälkeen.

Lääkärintodistuksen tulee antaa vain Italian kansalaiset ja vain Italian tapahtumissa. Tätä sääntöä ei sovelleta muihin kansalaisuuksiin eikä tapahtumiin Italian ulkopuolella.

Osallistumisen peruminen
Maksettuja ilmoittautumismaksuja ei palauteta, jos osallistuja ei pysty starttaamaan. Rekisteröinti on sitova eikä sitä voida siirtää toiseen vuoteen. Ilmoittautumismaksua ja online-ilmoittautumisen yhteydessä varattuja lisäpalveluja ei palauteta. Jos osallistuja ei pysty starttaamaan, ilmoittautuminen voidaan siirtää toiselle henkilölle nimenmuutoksella.

Nimenmuutos
Nimen vaihtaminen ilmoittautumiseen on mahdollista 30 eur maksua vastaan. Ei ole sallittua antaa jonkun toisen osallistua nimelläsi kilpailuun. Starttiryhmiä voidaan vaihtaa nimenmuutoksella, jos paikkoja on vielä vapaana. Nimenmuutos tehdään online-rekisteröitymisen kautta. Nimenmuutosta ei voida tehdä tapahtumapäivänä.

Kilpailumatka
Kilpailumatkan vaihtaminen voi olla mahdollista maksua vastaan. Ota yhteyttä paikalliseen järjestäjään.

Fyysinen kunto osallistumiseen
Urheilijan on huomioitava, että kaikki tapahtumat vaativat hyvää fyysistä kuntoa sekä teknistä osaamista. Tästä syystä jokaisen kilpailijan on ilmoittautumisen yhteydessä henkilökohtaisesti ilmoitettava olevansa asianmukaisesti valmistautunut ja kilpailevan omalla vastuullaan. Tällöin osallistuja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee onnettomuuksia ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana tai sen jälkeen, joka aiheuttaa vahinkoa kolmansille osapuolille ja / tai heidän omaisuudelleen. Lisäksi urheilijan vastuulla on olla voimassa oleva vakuutus kilpailun aikana.

Kilpailun muutokset
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailujen ja ympäröivien aktiviteettien sisältöön ja suunnitteluun, mukaan lukien alkamisajat, matkat, reitti ja päivämäärät.

Kilpailun peruutus
Jos tapahtuma on peruutettava yli 24 tuntia ennen starttia, osallistujat saavat 50% hyvityksen ilmoittautumismaksusta (vähennetään pankkimaksut). Ilmoittautumisprosessin aikana varattuja lisäpalveluja ei palauteta. Jos peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen starttia, järjestäjällä on oikeus pitää kaikki maksetut maksut.

OSALLISTUMINEN

Vastuu
Kaikki osallistuminen tapahtumaan tapahtuu osallistujan omalla vastuulla, eikä kilpailuorganisaatiota voida pitää vastuussa kilpailun aikana sattuneista onnettomuuksista.

Lähtönumero
Jokaiselle osallistujalle annetaan rintaan lähtönumero, joka tulee pitää näkyvästi päällä koko kilpailun ajan.

Ajanottolähetin / transponderi
Ajanottaminen tapahtuu elektronisesti mikrosirulla. Osallistujien ei tarvitse maksaa panttimaksua ajanottolähettimestä, mutta se on palautettava järjestäjälle maalialueella (myös jos keskeyttää kilpailun). Ajanottolähettimistä, joita ei palauteta, veloitetaan 50 €. Jokainen osallistuja valtuuttaa järjestäjän online-ilmoittautumisen yhteydessä veloittamaan ilmoitettua maksukorttia kadonneen / palauttamatta jätetyn ajanottolähettimen maksulla.

Lähtönumeron nouto
Kaikkien osallistujien on näytettävä kopio ilmoittautumisvahvistuksesta noutaessaan lähtönumeroaan. Henkilöllisyystodistuksen näyttäminen ei riitä. Ilmoittautumisvahvistus on esitettävä paperilla tai digitaalisesti. Lähtönumeron voi noutaa muiden osallistujien puolesta, jos vastaava ilmoittautumisvahvistus näytetään.

Aikarajoitukset
Tapahtumalla saattaa olla aikarajoituksia, jolloin osallistujien on ohitettava tietty paikka tietyn ajan kuluessa voidakseen jatkaa kilpailua. Tiedot aikarajoituksista annetaan viimeistään päivää ennen starttia. Osallistujat, jotka ohittavat nämä tarkistuspisteet annetun aikarajoituksen jälkeen, hylätään. Heille ilmoitetaan siitä, kun kisaladun sulkevat partiot ohittavat heidät. Sen jälkeen osallistujat voivat hiihtää kilpailun loppuun omalla vastuullaan ja ilman ajanottoa. Järjestäjätoimikunta voi kilpailun johtajan ja tuomariston kanssa muuttaa aikarajoituksia ja enimmäisaikaa kilpailun päättymiseen.

Tarkistuspisteet ja kilpailuapu
Radan varrella on useita tarkistuspisteitä. Osallistujat, jotka eivät ohita kaikkia tarkistuspisteitä, hylätään. Tuomaristolla ja kilpailun edustajilla on oikeus hylätä kilpailija / kilpailijat tai määrätä niistä seuraamuksia, jos heidän käyttäytymisensä ei ole oikein tai jos ne voivat vahingoittaa muita.

Viranomaiset
Osallistujien on noudatettava tapahtuman järjestäjän, mukaan lukien kilpailuhenkilökunnan, vapaaehtoisten, lääkintähenkilöstön, turvallisuushenkilöiden ja kaupungin virkamiesten antamia ohjeita koko tapahtuman ajan.
Lääkintä- ja ensiapuryhmällä on oikeus estää osallistujia jatkamasta kilpailua, jos he näkevät sen aiheelliseksi.

Kilpailutekniikka
Kilpailu noudattaa FIS ICR: ssä määriteltyjä sääntöjä.

Hylkääminen
Osallistujien, jotka on hylätty tai jotka jäävät aikarajoitusten ulkopuolella, on otettava lähtönumero rinnastaan ja toimitettava ajanottolähetin maalialueella sijaitsevaan ajanottoon.

Valitukset
Kilpailu noudattaa FIS ICR: ssä määriteltyjä sääntöjä.

Henkilökohtaiset tavarat
Järjestäjä ei ole vastuussa osallistujan henkilökohtaisista tavaroista.

Ympäristö
Tapahtuma järjestetään ympäristölle herkillä alueilla. Osallistujat eivät saa millään tavoin roskata tai vahingoittaa ympäristöä, jossa tapahtumat tapahtuvat. Osallistujien on hävitettävä jätteensä lähtö- ja maalialueilla sekä huoltopisteillä oleviin astioihin. Jos osallistuja roskaa tai hän vahingoittaa luontoa, osallistujalle voidaan määrätä sakko ja hänet voidaan hylätä.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Henkilötietojen käyttö
Ilmoittautuessaan osallistuja suostuu henkilötietojen luovuttamiseen kolmansille osapuolille käsittelyä varten henkilötietojen suojaa koskevan kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Uutiskirjeen tilaaja valtuuttaa järjestäjän käyttämään henkilökohtaisia tietojaan lähettääkseen tilaajille mainosmateriaalia kilpailusta, sijoitukset, valokuvat ja kaiken muun itse tapahtumaan liittyvän. Katso lisätietoja tapahtuman verkkosivuston tietosuojakäytännöstä.

Kerätyt tiedot
Järjestäjä kerää tietoja osallistujista ja tietokoneista tai laitteista, joita he käyttävät eri tavoin käyttäessään sivustoamme. Järjestäjä kerää henkilötietoja, jotka osallistujat toimittavat meille tai rekisteröintikumppanillemme. Jos esimerkiksi ilmoittaudut tapahtumaan, järjestäjä ja / tai rekisteröintikumppani kerää osanottajan käyttäjätunnuksen, salasanan, nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, kotiosoitteen, syntymäpäivän, sukupuolen ja muut ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot. Järjestäjä kerää myös osallistujan luottokortin numeron, laskutusosoitteen ja muut maksutiedot, jos osallistujat ostavat tuotteita tai palveluita järjestäjän sivustolta. Lisäksi tietoja kerätään ilmoittautumisista, palautelomakkeista, sähköposteista, kilpailuista ja kyselyistä.

Tietojen käyttö
Järjestäjä käyttää henkilötietoja ja muita sivuston kautta kerättyjä ja / tai rekisteröintikumppanin toimittamia tietoja tässä kuvattuihin tarkoituksiin. Tiedot tuodaan osallistujille esille järjestäjän sivustolla tai palveluiden yhteydessä.

Järjestäjä voi käyttää osallistujan toimittamia tietoja seuraavasti:

 • Voi luoda ja hallinnoida online-ilmoittautumistilin.
 • Ylläpitää ja parantaa järjestäjän sivustoja, tuotteita ja palveluja.
 • Muokata järjestäjän sivun sisältöä ja / tai muokata sivua yksittäiselle vierailijalle.
 • Lähettää tietoa tapahtumasta ja muita uutisia paikallisen kilpailujärjestäjän ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoamista tuotteista ja palveluista.
 • Ymmärtää mieltymykset käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja tehdä kokemuksesta parempi järjestäjän sivustolla, tuotteissa ja palveluissa.
 • Tehdä kohdennettua mainontaa osallistujille sivustolla ja muualla internetissä.
 • Vastata kysymyksiin ja tarjoa asiakaspalvelua.
 • Tarjota ja toimittaa tuotteita ja palveluja pyynnöstä.
 • Käsitellä ja hallinnoida tapahtuman ilmoittautumista ja osallistumista sekä tarjoa osallistujalle tapahtuman ajanotto ja tulokset.
 • Maksukäsittely.
 • Lähettää hallinnollisia tietoja, mukaan lukien ilmoittautumis- ja tapahtumatiedot, vahvistukset, laskut, tekniset ilmoitukset, päivitykset ja tuki.


Viralliset lähtölistat ja tulokset
Rekisteröitymällä osallistuja hyväksyy, että järjestäjä ja ajanottokumppani julkaisee osallistujan tietoja lähtölistassa ja tuloksissa. Tietoja voidaan jakaa eri julkaisuihin.

Valokuvat
Osallistuja hyväksyy, että tapahtumia voidaan televisioida, kuvata ja / tai muuten nauhoittaa ja valokuvia ja / tai kuvamateriaalia voidaan ottaa, joihin voidaan taltioida kilpailijan osallistumisen tapahtumaan. Osallistumalla tapahtumaan osallistuja antaa järjestäjälle ja järjestäjän valtuuttamille tahoille vapaan ja rajoittamattoman oikeuden käyttää tällaisia valokuvia, videomateriaalia mihin tahansa kohtuulliseksi katsomaansa tarkoitukseen, mukaan lukien julkaisut, esitteet, myynti ja jakelu elokuvan, television, radion, painetun median, internetin, mainosmateriaalin tai muun uuden median nyt tai tulevaisuudessa.

Virallinen valokuvatoimittaja
Lisäksi osallistuja hyväksyy ja ymmärtää, että virallinen valokuvatoimittajamme voi ottaa valokuvia osallistujasta tapahtumaan osallistumisen aikana. Tämä tarkoittaa:

 • Osallistuja voi tulla tunnistetuksi lähtönumerostaan järjestäjän ja virallisen valokuvatoimittajan ottamasta kuvasta;
 • Järjestäjä ja virallinen valokuvatoimittaja voivat mainostaa ja myydä valokuvia tapahtumassa kilpailevasta osallistujasta järjestäjän verkkosivustolla ja virallisen valokuvatoimittajan verkkosivustolla; ja
 • Vaikka tällaiset valokuvat on tarkoitettu osallistujalle, ystäville ja perheenjäsenille (muistoksi kilpailijan osallistumisesta tapahtumaan), kolmannet osapuolet voivat myös ostaa tällaisia valokuvia kirjoittamalla osallistujan nimen tai lähtönumeron virallisen valokuvatoimittajan verkkosivuston hakutoimintoon.Ilmoittautumalla ja maksamalla osallistujamaksun osallistuja hyväksyy poikkeuksetta yllä olevat yleiset ehdot ja tietosuojakäytännöt. Asioissa, joita ei ole huomioitu säännöissä ja käytännöissä, sovelletaan FIS-kaavion sääntöjä myynninedistämiskilpailuihin, ”Suositut kilpailut” sekä Ski Classicsin asettamia sääntöjä. Järjestäjä voi muuttaa sääntöjä omasta puolestaan.

 

Jos sinulla on kysyttävää näistä yleisistä ehdoista ja tietosuojakäytännöstä, ota suoraan yhteyttä tapahtumajärjestäjään seuraavilla sähköpostiosoitteilla:

 

Ylläs-Levi: info@yllaslevi.com