Viihdy Ylläksellä ja Levillä hauskan tekemisen parissa!

Oletko koskaan ollut poro-tai vetokoirareen kyydissä? Entäpä miltä jooga tuntuisi tunturissa? Ylläs ja Levi tarjoavat vierailijoilleen upean kattauksen elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Varaa siis muutama päivä ylimääräistä, jotta ehdit kisan lomassa myös rentoutua ja nauttia Lapin tarjonnasta ja taiasta.

POROREKI JA HUSKYSAFARIT:

porokyytiläinen

Pororeki sekä porojen tapaaminen Levillä onnistuu monessa eri paikkaa, katso tästä lisätiedot.
Koiravaljakot tarjoavat vauhdin huumaa ja Levin tarjonnan löydät tästä.
Porot ja huskysafarit Ylläksellä löytyy tästä linkistä.

 

RENTOUTTAVAA JOOGAA:

jooga

Rentouta mielesi ja kehosi Levin Hot Jooga Studiossa tai kokeile metsäjoogaa tai tunturijoogaa hyödyntäen luonnon elementtejä. Meditaatio tunturimaisemassa luo sielunrauhaa sitä kaipaavalle. Katso lisätiedot tästä.

 

ELÄMYSKYLÄ TONTTULA:


tonttula

Koe Tonttulan Elämyskylä, unohtumaton paikka, jossa ihminen ja luonto ovat yhtä ja ajalla ei ole merkitystä. Ainutlaatuinen kokonaisuus Ounasjoen rauhallisessa rantamiljöössä. Kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan, jollaista ei muualla ole – ei katuvaloja, ei vaatimuksia, vain rauhaa ja elämäniloa. Katso Tonttulan aukioloajat ja lue lisää tästä.

 

TALVIPYÖRÄILY:

talvipyöräily

 

Narskuva lumi renkaiden alla, mutkittelevat reitit tunturin ympäri, latukahviloiden takkatuli ja illan tummuessa otsalamppujen valokiila metsässä. Niistä on talvipyöräilijän unelmapäivä tehty. Jos otat allesi sähköpyörän, niin meno muuttuu kevyeksi ja jaksat polkea vaikka useamman tunturin ympäri tai huipulle asti. Katso tästä Ylläksen talvipyöräilymahdollisuudet.

 

LEVI SPA:

vesitreeni-1500x1000

Tunnelmallinen kylpylä keskellä tunturia. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen. Ainutlaatuista.

Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin, sekä rentoutujille poreammeita. Katso kylpylän aukioloajat ja lisätiedot tästä.

 

SNOW VILLAGE

lumikylä

 

Lapland Hotels SnowVillage sijaitsee Ylläksen naapurissa Lainiolla  ja on avoinna kaikille päivisin. Sisäänpääsymaksulla pääset kokemaan taidokkaasti koristellut lumisviitit ja kiertämään koko lumikylän. Lue tästä lisää Lainion lumikylästä.

 

LASKETTELU YLLÄKSELLÄ:

laskeminen

 

Mahtavat 63 rinnettä takaavat monipuolisen ja runsaan tarjonnan niin lapsille kuin aikuisille, aloittelijoille sekä taitajille. Laskettelijoille, lumilautailijoille ja telemarkinkin harrastajille kaikille löytyy sopivat haasteet rinteissä ja offareilla. Ylläksellä laskettavaa riittää koko lomaviikoksi! Katso tästä lisätiedot Ylläksen rinteistä ja aukioloajoista.

Lisätietoa Ylläksen eri palveluista ja aktiviteeteistä löydät: www.yllas.fi

Levin palvelut ja aktiviteetit löydät www.levi.fi