Talvi tuli tunturiin – Joko sukset on voideltu?

Tunturi-Lappi on peittynyt valkoiseen lumivaippaan ja lumessa helmeilee miljoonia timantteja. Maastohiihto- ja laskettelukausi on avattu, joten tervetuloa avaamaan kausi Ylläkselle ja Leville!
Joko jalkapohjia kutittaa?

Ylläksen talviterveiset
Lumen tulon myötä Ylläksellä pääsee hiihtämään Ihmisenringiltä lähtevältä lämpökolmosella. Laskettelukaudenkin aloitus lähestyy, sillä hiihtokeskuksen tavoitteena on saada ensimmäiset rinteet laskettavaan kuntoon viimeistään marraskuun 21. päivään mennessä.

Ylläksen aktiviteetit eivät lopu pelkkään hiihtoon ja lasketteluun, katso tästä mitä kaikkea muuta sinulle, perheellesi ja ystävillesi on tarjolla.

Ylläksellä on laaja majoitusvalikoima leirintämahdollisuuksista luksusmökkeihin, ja yli 23 000 vuodepaikan valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa majoitusmahdollisuus. Hae majoitusta tästä.

 

ylläs latu

 

Levin talviterveiset
Levillä avattiin maastohiihtokausi ensilumen ladulla 2.10. ja samana päivänä laskettelijat pääsivät avaamaan oman kautensa Levin Eturinteillä. Ensilumen ladun kävi Levillä avaamassa vapaan hiihtotavan taitaja, maailmanmestari Riitta-Liisa Roponen. Lue Roposen blogi ”Levin tarjoamat mahdollisuudet hiihtäjälle”.

Ulkoilma-aktiviteettien lisäksi Levi tarjoaa myös sisäaktiviteettejä kuten keilausta sekä kylpyläelämyksiä.

Lähde mukaan talvikauden avajaisiin, Levin Talvistarttiin 6.-7.11.2020! Talvisesta ohjelmasta nautit koko viikonlopun yhdessä ystävien ja perheen kanssa, lisätiedot täältä.

 

pic 3

 

Käytä syystarjous 2021 Ylläs-Leviin nyt hyväksesi

Lokakuun loppuun asti on voimassa syksyn hintaporras ensi kevään, 17.4.2021, Ylläs-Levi hiihtoon: 70 km ilmoittautumishinta on 120€ ja 55 km matkalle 95€.

Hyödynnä syysetu nyt ja ilmoittaudu mukaan kevät hangille.
Tule päättämään hiihtokautesi upeissa ja mieleenpainuvissa kansallispuistomaisemissa!

Ilmoittaudu mukaan tästä.