Lapin kesä on hurmannut kotimaan matkailijat!

Kesä Tunturi-Lapissa alkoi kesäkuussa erittäin lämpimänä. Aurinkoisista vuorokausista tuli heti moni matkailija nauttimaan mm. pyöräillen. Yötön yö on tarjonnut upeat puitteet arktisen alueen seikkailuihin ympäri vuorokauden. Heinäkuussa olemme saaneet onneksi myös sateita ja kesän väriloisto on nyt upea ja monisävyinen. On ollut ilo nähdä paljon uusia tuttavuuksia nauttimassa kotimaan matkailusta Lappia myöten!

Heinäkuun loppuun asti on voimassa myös kesäalennus ensi keväänä, 17.4.2021, hiihdettävään Ylläs-Leviin: 70km hiihdon ilmoittautuminen nyt vain 110€ ja lyhyemmän, 55km hiihdon ilmoittautuminen on 85€.

Ylläs main imge (1)
Ylläksen kesäkuulumiset!
Ylläksen kesä on alkanut vilkkaasti ja etenkin pyöräilijöitä on niin runsaasti, että vuokrapyörä kannattaa nyt varata jo etukäteen. Palveluita on auki paljon myös kesällä ja mm. useat talvelta tutut latukahvilat palvelevat retkeilijöitä kesäisinkin.

Ylläs voitti tänä vuonna Pohjoismaiden parhaan ulkoilukohteen palkinnon! Scandinavian Outdoor Award Travel -palkinto tuli Pohjoismaiden parhaana ulkoilukohteena Best outdoor destination -kategoriassa. Onnea Ylläs!
www.yllas.fi

Levi second image (1)
Levin kesäkuulumiset!

Levin kylällä ja tunturilla on paljon kesämatkailijoita, jotka ovat tulleet nauttimaan Levin alueen luonnosta ja palveluista. Osa matkailijoista on käyttänyt Leviä myös muutaman päivän pysähdyskohteena, kun matka on suuntautunut esimerkiksi Norjaan.

Pyöräily eri muodoissa sekä Levin Seikkailupuisto ovat olleet suuressa suosiossa. Seikkailupuistossa on tehty jopa kävijäennätyksiä monena päivänä. Levi Bike Park on jo kovassa käytössä ja sinne on rakentumassa myös täysin uusi reitti Village Trail, jonka on tavoitteena olla Suomen pisin hissillä lähestyttävä reitti.
www.levi.fi

Ylläs-Levi 17.4.20221
Kesä on myös loistavaa aikaa aloittaa valmistautuminen tulevan talven maastohiihtokauteen sekä huhtikuun pitkänmatkan hiihtoon Ylläs-Leviin. Ilmoittaudu mukaan ensi vuoden tapahtumaan tästä.