Visma ja Ylläs-Levi jatkavat yhteistyötä

Visma ja Ylläs-Levi jatkavat menestyksekkään ensimmäisen kauden jälkeen yhteistyötään, ja Visma toimii myös vuoden 2018 Ylläs-Levi -hiihdon kumppanina. Yhdessä Visman ja muiden kumppaneidensa kanssa Ylläs-Levi jatkaa kehitystä entistäkin paremmaksi suomalaiseksi sekä ennen kaikkea kansainväliseksi hiihtotapahtumaksi.

“Kansainvälinen maastohiihtotapahtuma on ollut tähtäimessämme jo pitkään. Visma Ski Classic on sekä Leville että Ylläkselle erittäin tärkeä; tässä on meille upea tilaisuus esitellä niin kotimaiselle kuin kansainväliselle yleisölle alueen upeita maastohiihtopuitteitta. Kisan isännöinti nyt ja tulevaisuudessa on Leville ja Ylläkselle kunnia-asia. Tapahtumaviikonlopusta on varmasti tulossa kevään suosituimpia. Odotamme jo innolla kevään 2018 kisaa!”
– Kristiina Kukkohovi, Toimitusjohtaja Levi

”Visma Ski Classics -sarjan pääyhteistyökumppanina olemme iloisia saadessamme Ylläs-Levi -hiihdon myös ensi vuonna sarjan päätöskilpailuksi. Visma on kasvanut nopeaan tahtiin; meillä on tällä hetkellä Suomessa yli 650 työntekijää ja 50 000 asiakasta. Koemme kuuluvamme läheisesti yhteen pitkän matkan hiihdon mestaruussarjan kanssa – murtomaahiihto tulkitsee pohjoismaista identiteettiämme hyvin ja kuten Visma, myös Ski Classics -sarja on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Olimme Ylläs-Levi -hiihdon pääyhteistyökumppani viime kautena ja olemme tyytyväisiä pääyhteistyökumppanin asemasta myös vuoden 2018 tapahtumassa. Suomi on meille tärkeä markkina ja odotamme, että pääsemme taas tukemaan tätä tapahtumaa”
-kommentoi Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Visma Groupin toiminta koostuu viidestä järjestelmäliiketoiminta-alueesta, joka vastaa Visman strategista positiota viidessä tärkeässä segmentissä: PK-yritykset, yhtiöt, jälleenmyynti, sovelletut ratkaisut sekä IT & ylläpito. Visma toimii 12 maassa keskuksenaan Pohjois-Eurooppa. Pääkonttori sijaitsee Oslossa.

Ylläs-Levi on ainutlaatuinen hiihtoelämystapahtuma Pohjois-Suomessa. 67 km hiihdetään upeissa tunturimaisemissa Ylläkseltä Levin elämyskeskukseen. Toinen Visma Ski Classics Ylläs-Levi hiihdetään 14.4.2018 ja ilmoittautuminen on nyt auki! Varmista paikkasi upeille Lapin kevätlumille ainutlaatuiseen kansainväliseen hiihtoelämykseen ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!