Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautuminen

Kuinka ilmoittaudun kisaan mukaan?
Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuillamme tästä linkistä. Jos ilmoittaudut kisaan ensimmäistä kertaan, sinun tulee luoda käyttäjätili. Sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi, sähköpostisi ja valita salasana. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt tiedot, saat sähköpostiisi viestin, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja ilmoittautumaan kilpailuun.

Miksi minun pitää luoda käyttäjätili jos haluan ilmoittautua kisaan?
Käyttäjätilin luotuasi, pystymme hallinnoimaan ilmoittautumistasi ja pitämään kirjaa osallistumisestasi. Voit esimerkiksi vaihtaa yhteistietojasi, luoda ryhmän, lisätä palveluita ja siirtää ilmoittautumisesi toiselle henkilölle.

Olen unohtanut salasanani, mitä teen?
Mene ilmoittautumissivulle ja paina ”Unohditko salasanasi?”. Kirjoita sähköpostisi ja uusi salasana lähetetään sinulle meilitse. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään käyttäen uutta salasanaa.

En saanut ilmoittautumisvahvistusta sähköpostiini, mitä teen?
Olen hyvä ja katso roskapostisi, joskus vahvistus saattaa päätyä sinne. Jos et edelleen löydä vahvistusta, ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de.

Olen ilmoittautunut 70km matkalle, voinko vaihtaa sen 55km matkalle?
Tämä on mahdollista 8.4.2019 klo 23.59 asti JOS kisanumeroita on vielä jäljellä 55km matkalle. Sarjan vaihto ei maksa ylimääräistä, mutta emme hyvitä hintaeroa sarjojen välillä. Ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua sarjan vaihdossa.

Olen ilmoittautunut 55km matkalle, voinko vaihtaa sen 70km matkalle?
Tämä on mahdollista 8.4.2019 klo 23.59 asti JOS kisanumeroita on vielä jäljellä 70km matkalle. Sarjan vaihdon maksu on 25€. Ole hyvä ja ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua sarjan vaihdossa.

Haluaisin apua ilmoittautumisessa tai sarjan vaihdossa, kehen olen yhteydessä?
Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa tai sarjan vaihdossa, ole yhteydessä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua.

Mihin käytätte henkilökohtaisia tietojani?
Lue tietosuojakäytäntömme tästä http://yllaslevi.com/en/news/privacy-policy/.

Jos haluan, että poistatte henkilökohtaiset tietoni ja käyttäjätilini, mitä teen?
Ota yhteyttä (viesti englanniksi) eventservice@mikatiming.de ja he auttavat sinua.