HAUSKAA TEKEMISTÄ YLLÄKSELLÄ JA LEVILLÄ

Koe Lapin vierailullasi ikimuistoisia elämyksiä Ylläs-Levi maratonhiihdon lisäksi. Varaa pari päivää ylimääräistä ja nauti maailman puhtaimmasta ilmasta sekä hauskasta tekemisestä ystäviesi tai perheesi kanssa joko ennen kilpailua tai sen jälkeen.

Levi2018_H2A8273_February_Web
Oletko koskaan ajanut koiravaljakkoa tai nauttinut pororeen kyydistä? Metsän ja tunturin rauhasta pääset nauttimaan lumikenkäillen tai valokuvausretkellä. Vauhdin hurmaa saa kokea kartingista moottorikelkkailuun. Moottorikelkan kyydissä pääsee keskelle erämaata ihailemaan tunturimaisemia. Moottorikelkkasafari on erinomainen tapa tutustua kelkkailuun sekä kokea ennalta suunniteltu elämys turvallisesti.

MuskoVisuals-1426

Ylläs sekä Levi tarjoavat paljon eri vaihtoehtoja joko omatoimisesti nautittuna tai ohjattuna toimintana.
Katso tästä Ylläksen aktiviteetit: www.yllas.fi/aktiviteetit
Katso tästä Levin aktiviteetit: www.levi.fi/fi/viihdy-levilla


Night_King1
Koe Lapin vierailullasi maailman suosituimman televisiosarjan inspiroima Game of Thrones -Snow Village! Palkittu ja katsojaennätyksiä rikkonut Game of Thrones televisiosarja on ollut hurja menestys ympäri maailman. Tänä talvena voit kokea ainutlaatuisen Game of Thrones taikamaailman Lapland Hotels Snow Villagessa!

Vierailu onnistuu niin järjestetyillä retkillä kuin omatoimisestikin, Game of Thrones lumikylä on avoinna päivittäin 12.12.2018 – 21.4.2019. Katso lisätiedot: www.laplandhotels.com/FI/lapin-hotellit/yllas/lapland-hotels-snowvillage